Bemutatkozás


 ÜZLET


  Az üzlet kialakítása  a kis és nagy termetű kutyák praktikus kozmetikásra lett megtervezve.Az üzlethelyiség rendelkezik nagy és kicsi kutyafürdetővel, illetve három különböző méretű kennelketreccel. A kiskutyáknak féléves koruk elérésétől  lehetőségük nyílik babafoglalkozásra,  hogy megbarátkozzanak az eszközökkel, a szalonnal  és leginkább a bizalmukba fogadják a kozmetikust, hogy a közös munka könnyen  működjön a jövőben.

 

Kutyakozmetikusok

 Winkler Judit okleveles kutyakozmetikus, üzletvezető

 Schweiger Noémi Okleveles kutyakozmetikus


 

TUDNIVALÓK

   Kutyakozmetikánk főleg kis és közepes   kutyákra specializálódott! Az árak elhanyagolt állapotú, illetve problémás kutya esetében  módosulnak. Kedves gazdikat arra kérné kutyakozmetikánk, hogy bolhás kutyust ne hozzanak üzletünkbe! Bármilyen betegséggel rendelkező kutya esetében (diszplázia, epilepszia stb..) telefonos egyeztetéskor, minden alkalommal jelezni kell a betegséget hogy annak megfelelően fokozottan vigyázva tudjon zajlani a kozmetikázás, a kutya testi épségének megóvása érdekében. Kozmetikánkra jellemző, hogy előre 2 hétre nincsen szabad hely, így arra kérem leendő vendégeinket hogy időben telefonáljanak, hogy ne keljen sokat várni az időpontra.

NYITVA TARTÁS

 Hétfőtől csütörtökig reggel 9:00-18:00 óráig, Pénteken 9:00-16:00 óráig. Rendkívüli estben (ha kozmetika túlterhelt) reggel 8:00 este 19:00 óráig.  Ebédszünet : 14.00-15.00 óra között az üzlet zárva van

 

 Elérhetőség:  0630 65 66 75 7